Трускавець, Східниця та Моршин: кращі курорти України

Західна Україна славиться по всій Європі своїми унікальними курортними зонами, де панує спокій та умиротворення. Спільною особливістю всіх зон є мінеральні води, які сприятливо впливають на організм людини. Тільки тут у туристів є можливість випробувати всю силу вод “Нафтуся”, “Юзя”, “Броніслава”, “Моршинська” та інших. Відвідавши курорти Східниця, Трускавець і Моршин, ви ніколи не забудете всю велич цих територій і ту природу, яка їх оточує.

Курорт Трускавець: особливості та переваги

Бальнеологічний курорт Трускавець розташований в Львівській області в 9 км від Дрогобича. Дістатися сюди можна на автобусі або поїзді зі Львова без пересадок. У місті дуже розвинена інфраструктура: парки, музеї, дельфінарій, безліч кафе і ресторанів.

Ціни на курорті Трускавець нічим не відрізняються від розцінок в інших населених пунктах країни, причому це стосується не тільки харчування, але і проживання. Численні санаторії Трускавця пропонують комплексне обслуговування європейського рівня. Тут можна не тільки гарненько відпочити, а й оздоровитися. До слова, медичні центри місцевих здравниць використовують інноваційні методики лікування та реабілітації, запозичені у відомих клінік Німеччини, Ізраїлю та Італії.

Кращими місцями для відпочинку та лікування вважаються комплекси “Міротель”, “Шале Грааль” і “Ріксос Прикарпаття”. Недорогими, але дуже популярними є готелі “Шахтар”, “Ревіта” й “Арніка”. Якщо Ви вирішили вперше відвідати українські курорти, Трускавець буде кращим варіантом.

Курорт Східниця: готелі та санаторії

Курорт Східниця здавна вважається таємничим місцем з незайманою природою, найчистішим гірським повітрям та ароматом трав. Мініатюрне містечко щороку приймає тисячі туристів, хоч корінне населення становить трохи більше ніж 2 тисячі осіб. Загубитися в компактному селищі не вийде, адже його площа всього 6,93 км ². Головною особливістю зони є численні джерела мінеральних вод. На даний момент зареєстровано 38 джерел, але припускається, що це далеко не всі наявні.

На території зони розкинулися готелі, санаторії та пансіонати, що готові прийняти гостей з усього світу. Кращими комплексами визнані “Три сини та донька 5*”, “ДіАнна” та “Київська Русь”. Східниця – курорт європейського значення, в який хочеться повертатися постійно.

Моршин – тихе і затишне місце для відпочинку

Серед всіх інших місць Моршин – курорт з величезними перспективами. Щорічно тут відбудовуються нові комплекси, розвивається інфраструктура та зростає відвідуваність туристів. Містечко Львівської області розташоване поміж прикарпатських лісів на висоті 340 метрів над рівнем моря. Гірське повітря в поєднанні з трав’яним ароматом паморочить голову своєю чистотою.

Лікування в Моршині супроводжується прийомом відомої води “Моршинська”, яка видобувається безпосередньо з джерел. Її унікальний склад не має аналогів і позитивно впливає на організм людини. Замовити путівку на курорт Моршин можна у представників компанії “Карпати круїз”. Зверніться до менеджерів і вони підберуть для Вас найвигідніший варіант.

Який курорт вибрати?

Всі три курортні зони мають схожі особливості – наявність мінеральних вод. Однак, Трускавець є більш укомплектованим, сучасним та затребуваним. Східниця – дуже красиве й чисте місто, а Моршин – неймовірно тихе. Цінова політика в санаторіях та готелях приблизно однакова, але в Трускавці практично всі комплекси мають СПА з басейнами, джакузі та іншими зручностями.

partnernews