Камінні топки DEFRO — сучасне вирішення для дому

Камінні топки DEFRO Home — це стильна сучасна альтернатива звичному опаленню. Їх можна використовувати в будь-якому приміщенні з виведеним димоходом. Вони не потребують спеціального фундаменту, займають зовсім мало місця та прості у використанні. Топки гармонійно виглядають в інтер’єрі, додають приміщенню затишку та створюють казкову атмосферу.

Особливості камінних топок DEFRO

Компанія DEFRO Home успішно працює з 1973 року. Це один із лідерів серед виробників опалювальних приладів. Бренд здобув багато нагород і має європейські сертифікати якості продукції. Камінні топки DEFRO безпечні для людей і довкілля, оскільки не викидають шкідливих речовин у повітря. Багаторічний досвід дає компанії змогу виготовляти якісні печі й каміни, які задовольняють усі потреби споживачів.

Печі-каміни DEFRO у стандартному комплектуванні мають поворотне чавунне коліно. Можна доукомплектовувати їх монтажною рамкою. У кожній моделі є прозоре оглядове віконце, яке дає змогу спостерігати за вогнем і вчасно підкидати паливо. Скло тоноване за периметром лаконічною чорною лінією. Також в асортименті є топки з чорним шамотом.

Переваги печей-камінів DEFRO

Печі й каміни для дому від бренду DEFRO — це приклад вдалого поєднання функціональності та стильного дизайну. Опалювальні прилади мають ще багато вагомих переваг, завдяки яким вони швидко завоювали прихильність покупців:

  • безпечність;

  • екологічність;

  • простий монтаж;

  • широкий вибір варіантів дизайну;

  • довговічність

Компанія «Дiм тепла» має у своєму асортименті камінні топки DEFRO різних форматів. Є прямі й кутові моделі (із лівим або правим боковим склом), варіанти з наскрізним і тристороннім віконцем. Камінні топки представлено в трьох основних розмірах:

  • Prima SM;

  • Prima La;

  • Prima Me.

Можливе відкривання дверцят у бік або вгору (гільйотинне). Також камінні топки DEFRO можуть опалювати приміщення шляхом природної конвекції або за допомогою водяного контура.

Опалювальні прилади DEFRO вирізняються високою якістю матеріалів і стильним виконанням. Їх часто купують у заміські будинки, ресторани, фазенди. Завдяки сучасному дизайну печі-каміни ідеально пасують до інтер’єрів у будь-якому стилі: від неокласики до хай-тек. Після встановлення камінної топки DEFRO ви зможете організовувати вдома романтичні побачення або сімейні вечори. Це місце стане улюбленим і для господарів будинку, і для гостей.

partnernews