Як правильно приймати пребіотики і пробіотики?

Пробіотиками називають мікроскопічні організми, які живуть у людському тілі та впливають на стан здоров’я. Максимальна кількість пробіотиків міститься в товстій кишці та сприяє підтриманню нормальної мікрофлори. Пребіотики — речовини, які допомагають посилити ріст і збільшити активність пробіотиків.

Перебуваючи в кишковому тракті, пребіотики і пробіотики пригнічують життєдіяльність шкідливих бактерій та підтримують захисний бар’єр стінок кишки. Це знижує ризик запалень і появи таких захворювань, як кандидоз та дисбактеріоз.

Де містяться пребіотики та пробіотики

У великих кількостях пробіотики містяться у ферментованих продуктах, для виробництва яких використовують закваску з мікроорганізмами та цукор. До таких продуктів належать:

• йогурти;
• кефір;
• квашена капуста;
• сир тощо.

Пребіотики містяться у фруктах, овочах і бобових. Окрім харчових продуктів, пребіотики і пробіотики наявні у спеціальних дієтичних добавках, наприклад у капсулах УльтраФлора Преміум 25.

Як правильно приймати нутріцевтики

Про- та пребіотики приймають як у поєднанні з основною терапією, так і у профілактичних цілях. Нутріцевтики показують свою ефективність у:

• профілактиці інфекцій шлунка (Helicobacter pylori), кишечника та паразитарних інвазій;
• лікуванні синдрому подразненого кишечника;
• запобіганні атеросклерозу та застудам;
• усуненні наслідків вживання антибіотиків.

Особливості прийому УльтраФлора Преміум 25 визначаються лікарем для кожного пацієнта в індивідуальному порядку. Як правило, дієтичну добавку приймають по 1 капсулі 1 раз на день. Нутріцевтик вживають натще чи перед сном.

Під час антибактеріальної терапії капсули приймають по 1 шт. 3 рази на день. При цьому важливо дотримуватися інтервалу між прийомами антибактеріального засобу та пробіотика, який повинен становити 2 години.

У період лікування та профілактики станів, пов’язаних із Helicobacter pylori, капсулу розкривають, а вміст розчиняють у 100 мл домашнього кисломолочного продукту. У такому разі добавку приймають 3 рази на день.

Де придбати нутріцевтик

В інтернет-магазині ANTI AGING представлені дієтичні добавки від різних світових брендів, серед яких Yalacta та Metagenics. Продукція не містить лактози, глютену та ГМО. Переважна кількість нутріцевтиків підходить вегетаріанцям, веганам, вагітним і жінкам, що годують.

Офіційний дистриб’ютор ANTI AGING також надає міжнародні сертифікати якості та здійснює доставку замовлень по Україні.

partnernews