Гербіциди – подробиці

Для придушення бур’янів, запобігання їх проростання, незамінні гербіциди. На сайті https://lnzweb.com/herbicide ви зможете вибрати з широкого асортименту і придбати зі швидкою, зручною і акуратною доставкою якісні гербіциди в інтернет -магазин агропродукції LNZweb.

Для чого потрібні гербіциди

1. Вони незамінні для того, щоб не допустити проростання бур’янів. І якщо вони вже є, то для їх придушення.
2. Завдяки застосуванню гербіцидів, вдається в рази скоротити або навіть повністю виключити ручні або механічні обробки. В результаті стає можливим запобігти грунтову ерозію, мінімізувати втрату вологи.
3. Гербіциди допомагають повноцінному розвитку рослин.

Види і особливості гербіцидів

Залежно від походження, можливі оригінальні і Генетичні гербіциди. Оригінальні – препарати, з діючою речовиною з високим ступенем очищення, яке діє на рослину м’яко і обережно, без явних проявів фітотоксичності. У подібних препаратах норми використання точні, період розпаду діючої речовини в грунті мінімальний.

Генетичні гербіциди або генерики мають аналогічне діюча речовина, при цьому ступінь очищення тут нижче, а значить, нижче і ефективність. У подібних препаратах норма витрат велика, в результаті ймовірно некоректне дію на культуру, період розпаду діючої речовини тривалий, значна ймовірність післядії препарату.

Залежно від типу впливу можливі гербіциди вибіркової або суцільної дії. У першому випадку гербіциди використовують для знищення або придушення розвитку шкідливої рослинності, без шкоди культурним рослинам. Другий варіант використовують для знищення всієї рослинності.

Переваги гербіцидів

1. Чи вдається значно знизити трудовитрати при боротьбі з бур’янами.
2. Ступінь ефективності досить висока.
3. Знижується число процедур, які спрямовані на розпушування і зволоження грунту.

Крім того, препарати відрізняються тривалим терміном дії.

Як діють гербіциди на рослину

Найчастіше використовують гербіциди системної дії, які вбираються рослиною і вражають як наземну частину бур’яну, так і кореневу систему.

Гербіциди контактної дії вражають частина рослини, на яку потрапляють.

Ефективність використання гербіцидів системної дії залежить від наявності вологи в грунті, опадів і температурного режиму.

Для того щоб грунтовий гербіцид активувався в сухому грунті, протягом п’яти днів чи навіть тижнів з моменту внесення. важливо близько п’яти міліметрів опадів. якщо погода посушлива. виконується закладення гербіциду в грунт за рахунок розпушування на глибину в два – три сантиметрів. Таким чином вдається зв’язати речовина з грунтовою вологою.

partnernews