Учасники бойових дій рекомендують Президенту усунути Олексія Петрова з посади голови Закарпатської облради (документ)

Ветерани російсько-української війни на сході України звернулися з відкритим листом до Президента України з рекомендацією звільнити голову Закарпатської обласної ради Олексія Петрова. Причиною такого листа стала політична залежність Петрова від партії ОПЗЖ.

Президенту України

                                                                                            В.О. Зеленському

Шановний Володимире Олександровичу!

Ми, учасники бойових дій на Сході України, ветерани російсько-української війни, звертаємось до Вас у зв’язку з деструктивною діяльністю, яку проводить в області представник президентської партії «Слуга народу», голова Закарпатської облради Олексій Петров.

В той час, як РНБО України запроваджує санкції проти лідера проросійської партії ОПЗЖ Віктора Медведчука, суд обирає йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, слуга народу Олексій Петров створює коаліцію в Закарпатській обласній раді за участі ОПЗЖ, віддає представникам цієї партії Бюджетну та Майново-земельну  комісії, створює для неї потужну фінансову опору, цим самим дестабілізує політичну ситуацію в Закарпатті, де спецслужби РФ проводять активну діяльність з метою поширення сепаратистських настроїв.

Голова Закарпатської області Олексій Петров повністю втратив довіру патріотичної громадськості краю та ветеранів російсько-української війни, заплутався у власних   комбінаціях і перебуває в залежності від  ОПЗЖ.

За наявною у нас інформацією Олексій Петров уводить в оману Офіс Президента, що він повністю контролює ситуацію в області на випадок надзвичайних подій та масових протестів населення, що очікуються восени 2021 року. Навпаки, його дії створюють благодатне підгрунтя для діяльності 5 колони Кремля, розхитують суспільно-політичну ситуацію у найзахіднішій точці України.

Закликаємо Вас, як Гаранта Конституції України взяти під особистий контроль непросту ситуацію в Закарпатській області. Рекомендуємо вжити заходів, для усунення з посади голови Закарпатської облради Олексія Петрова, у президентської політсили є достатньо авторитетних особистостей щоб замінити його на цій посаді.

Залишаємо за собою право для нейтралізації дій сепаратистських сил та недопущення перетворення Закарпаття у другий Донбас.

 

 

ГО «Українська асоціація інвалідів                                  В’ячеслав Харченко

АТО в Закарпатській області»

 

ГО «Спілка учасників бойових дій

на сході України   Ужгородщини»                                    Сергій Бєлий

 

ГО «Бойове братство шахти Бутівка»                              Крістіан Деметер

 

ГО «Спілка учасників бойових дій

на сході України   «Хто, якщо не ми»                                Віктор Ільчук

ГО “Спілка учасників АТО Перечинщини”                       Мирослав Опаленик

ГО “Ветерани війни учасники бойових дій міста Чоп”     В’ячеслав Кухарський

clipnews