Стилісти розкрили секрети вибору балеток: перевірте себе!

Динамічний ритм сучасного життя диктує особливі правила, але у будь-якій ситуації вишукані пані мріють залишатися чарівними. Якщо ви прагнете поєднати зручність і красу, рекомендуємо купити шкіряні жіночі балетки . Це взуття пасує майже до всіх стилів одягу і життєвих ситуацій, будь то робота в офісі чи запальна вечірка.

Продавці пропонують розкішний асортимент для вибагливих пані. Наприклад, в інтернет-магазині Касандра представлені найрізноманітніші моделі балеток. Тут можна замовити моделі на маленькому каблучку або ж на пласкій підошві, з округленим або гострим носком. Приємною новиною для модниць стануть знижки.

Різновиди балеток та їх особливості

В першу чергу ваша модна пара повинно гармоніювати з одягом. В залежності від дизайну та особливостей будови виділяють кілька видів такого взуття:

  • Класичні – моделі традиційної форми, з відсутністю декоративного оздоблення. В якості матеріалу використовується натуральна та еко шкіра, велюр. Традиційні кольори – чорний та коричневий. Прекрасно поєднуються як з брюками та шортами, так і з сарафанами та сукнями.

  • Спортивні – мають більш товсту та зносостійку підошву, яка відрізняється гнучкістю. Верх такого взуття м’який, повнота часто регулюється за допомогою вшитої резинки. Бездоганно облягають ногу. Дизайнери радять носити з джинсами, шортами, штанами.

  • Гламурні – прикрашаються незвичайним декором: вишивкою, стразами, аплікаціями. Такий варіант підійде для вечірки, романтичного побачення або святкування урочистої події. Рекомендується поєднувати з сукнями та спідницями.

Краще не взувати балетки разом з просторими плащами та пальто. Неоднозначно виглядає модна пара разом з капроновими колготками або панчохами.

На що звернути увагу при виборі?

Найкраще показали себе натуральні матеріали. Їх пориста текстура не перешкоджає природному провітрюванню, що захистить стопу від перегрівання та потіння. Таке взуття не створює «ефект парнику», тому не може спровокувати появу грибкових захворювань шкіри. В прохолодну погоду балетки зігріють ваші ніжки. Беззаперечною перевагою якісного взуття є м’якість матеріалу та висока якість внутрішньої обробки. Поступово розтягуючись на нозі, «чарівні черевички» повторюють будову стопи конкретної людини.

Гнучка підошва з амортизаційним ефектом зменшує навантаження на м’язи гомілки, завдяки чому жінка не втомлюється навіть під час тривалих піших подорожей. Для прогулянок по місту або роботи в офісі можна замовити моделі на тонкій підошві. Якщо ж ви плануєте активний відпочинок на природі, обирайте більш товсту основу. Яскраві стрази та паєтки виглядають романтично, проте при втраті декількох з них загальний вигляд вже не комільфо… До того ж рясний декор заважає догляду, тому перед покупкою слід ще раз зважити всі аргументи.

Балетки – це універсальне та дуже зручне взуття. При правильному виборі воно стане вашим вірним супутником!

partnernews