Як доглядати за взуттям?

Купивши в магазині нову пару взуття, ми розраховуємо на те, що вона прослужить нам більше одного сезону. І при тому буде виглядати ідеально. А якісне взуття можна знайти тут: биркеншток.

Звичайно, якщо використовувати одну і ту ж взуття на протязі декількох місяців, за нею необхідно буде як слід доглядати, адже навколишнє середовище справляє на взуття сильний негативний вплив.

Як доглядати за своїм взуттям, щоб вона завжди виглядала бездоганно? Ми підкажемо вам кілька простих порад.

Запасіться кремом для взуття

Не забувайте регулярно обробляти свою взуття взуттєвим кремом. Це додасть їй стійкого блиску і захистить від шкідливого впливу вологи. Тільки не забувайте, що для кожного відтінку крему потрібно використовувати індивідуальну щітку, щоб крем не змішувався.

Чистіть взуття кожен день

Багато з нас припускаються грубої помилки, чистячи взуття перед виходом з дому. Це не правильно. Чистити взуття потрібно ввечері, щоб вона встигла добре просохнути.

В першу чергу чистять підошву і каблук, потім приступають до носку і п’яті. Мити взуття потрібно прохолодною водою, оскільки гаряча вода може деформувати виріб.

Сушіть взуття правильно

Тепер обговоримо ще одну поширену помилку. Деякі сушать взуття біля або на батареї. Це є недобре, так як можуть з’явитися тріщини через те, що взуття часто пересихає.

Найкраще набити взуття газетами і залишити сушитися при кімнатній температурі. Тільки не забувайте міняти папір в міру того, як вона промокає. Коли взуття висохне, нанесіть на неї крем або водовідштовхувальне просочення.

Важливість полірування

Якщо ви купили собі взуття з гладкої шкіри, тоді після нанесення крему ретельно її відполіруйте. Для цього часто використовують бавовняну або фланелеву тканину.

Якщо взуття неприємно пахне

Бувають випадки, коли взуття «видає» неприємний запах. Щоб від нього позбутися, на ніч можна напхати в взуття побільше газет, вони вберуть неприємних запах.

Завдяки цим простим радам ваше взуття надовго збереже свій привабливий зовнішній вигляд.

partnernews