Дизайнерське повсякденне взуття: чим привабливі кросівки Guess?

Американський будинок моди був заснований у 1980-х роках єврейським модельєром Paul Marciano. Попри те, що Пол був емігрантом із Франції, він досить швидко вийшов на світовий подіум шляхом унікального стилю та свіжого дизайнерського підходу. Сьогодні Гесс — це не просто одяг, а яскравий, молодий та авантюрний спосіб життя. Кожен виріб відрізняється особливою французькою ноткою, яку брати Marciano привнесли в американську культуру та пізніше розповсюдили по всьому світу. Нині у портфелі компанії безліч успішних продуктів, від уже культових сумок до годинників та парфумерії.

Компанія продовжує розширюватися та створювати більш інноваційні товари, які відповідають сучасним тенденціям. Особливо в цьому плані досягли успіху кросівки Guess, які в останніх колекціях представлені у цікавих дизайнерських рішеннях, але вже з характерними casual штрихами. У цій статті розповімо, які повсякденні моделі пропонує лейбл, чому на них варто звернути увагу та чим відрізняються чоловічі та жіночі версії.

Існує думка, що Гесс орієнтується в основному на молодих дівчат, але це далеко не так. Серед лінійок є як жіночні комбінації, так і брутальні чоловічі предмети гардеробу. Останні виділяються більш класичним підходом з простими деталями та чудовою якістю для впевнених у собі чоловіків. Тоді як жінкам марка допомагає розкрити індивідуальні риси за допомогою вишуканого одягу з природною для дам ніжністю.

У взуттєвому каталозі також простежується традиційне для марки бачення. Наприклад, для хлопців знайдуться кеди та снікери у базових кольорах, які відмінно доповнять формальний аутфіт. Як правило, вони виконані з італійської шкіри або замші з дрібними фірмовими деталями або ж у мінімалістичному виконанні. У категорії для дівчат частіше з’являються хайтопи та снікери як у природних відтінках, так і в різноманітних принтах. Іноді зустрічаються моделі з блискучими камінцями, яскравими лініями та глітером.

Різноманітність моделей від відомого бренду дозволить вам легко експериментувати з повсякденним образом. Розглянути та купити оригінальне взуття з гарантією якості, а також дізнатися більше про актуальні колекції можна на сайті Ultrashop. Тут широкий модельний ряд, який гарантовано зможе доповнити омріяний вами лук. Бажаємо приємного шопінгу!

partnernews