Коли не працюють суди і прокуратура: в Ужгороді громада вимагає звільнення корумпованої чиновниці

«Про звільнення з посади начальника Управління майном Департаменту міського господарства Ужгородської міської ради Полтавцевої Т.В.» Петиція з такою вимогою оприлюднена на платформі електронної демократії.

 

Враховуючи численні факти зловживання власним службовим становищем та маніпуляцій з комунальним майном Ужгородської територіальної громади, в тому числі затримання працівниками поліції 13 червня 2018 року під час отримання неправомірної вигоди за передачу у власність нежитлового приміщення за адресою: м. Ужгород, вул. Перемоги, 42Б у розмірі 800 доларів США та подальшого визнання вини у вчиненні шахрайства, вчиненого з використанням службового становища, а також з огляду на антигромадську позицію у судових процесах щодо незаконної передачі Департаментом міського господарства приміщень загального користування у житлових будинках третім особам і ігнорування вимог нормативно-правових актів щодо повернення таких приміщень мешканцям будинків комунальної власності і членам ОСББ,
ВИМАГАЄМО:
1. Негайно звільнити ПОЛТАВЦЕВУ Тетяну Вікторівну із займаної посади начальника Управління майном Департаменту міського господарства Ужгородської міської ради.

Шахраям не місце у владі.

Підтримати петицію можна за лінком:

https://petition.e-dem.ua/uzhgorod/Petition/View/189 

 

До теми: 

Начальника управління майном міста Ужгорода затримано на хабарі (ФОТО, ВІДЕО)

clipnews