У Берегівському районі рятувальники ліквідували пожежу в житловому будинку

12 квітня о 02:44 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку, розташованому на вул. І.Франка в смт Королево Берегівського району. 72-річна власниця будинку прокинулася вночі від криків сусіда, який виявив пожежу й уже встиг викликати пожежні підрозділи. Не гаючи часу, господарка разом із чоловіком вибігла надвір і побачила, що горить дах оселі.

За викликом на місце події прибули бійці місцевої пожежної команди цього населеного пункту та 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів. Спільними зусиллями вони о 03:03 локалізували загорання на горищі житлового будинку та о 03:20 остаточно його ліквідували. Вогонь встиг знищити покрівлю та перекриття на площі 10 кв.м.

Імовірно, до пожежі призвело коротке замикання електропроводки будинку. За словами господарів, увесь вечір перед пожежею в помешканні миготіло світло. А вночі, коли всі спали, і виникло загорання. Втім остаточну причину появи вогню, як і суму завданих збитків, встановлюють правоохоронні органи.

 

ГУ ДСНС України у Закарпатській області

 

clipnews