Якісні гаражні ворота Львів обирає в R-Premium. Дізнайтесь, чому та зробіть вигідну покупку!

Пропонуємо гаражні ворота Львів з вашим дизайном та швидкою доставкою. Самі заміряємо отвір, встановимо ворота, запропонуємо сервісне обслуговування. Гарантія на рік. Бездоганний сервіс телефоном чи в шоу-румі.

Чому гаражні ворота Львів купує в RPremium?

В компанію RPremium звертаються, коли потрібно знайти продукти за різними пошуковими запитами, в тому числі – щоб придбати гаражні ворота Львів. Ми займаємось виробництвом з 2000 року. Пропонуємо покупцям гаражні ворота за індивідуальними параметрами. Перекриваємо отвори від 2000×2500 мм до 4000×5000 мм. Самостійно та безкоштовно міряємо ширину, висоту та глибину приміщення, що виготовити ворота потрібного розміру. Нам важлива відсутність будь-яких щілин, через які гараж міг би втрачати тепло.

Гарантія на рік

Окрім виробництва пропонуємо доставку та установку. Привеземо ворота до вас за 1-3 дні. Менеджер заздалегідь попередить про доставку, щоб наш приїзд був зручним для вас.

Ми створили декілька монтажних команд, які можуть виїхати з Києва у Львів та швидко встановити гаражні ворота. Наші майстри підготують отвір, розварять каркас та зберуть полотно воріт за 2-4 години. Коли монтаж завершений, ви отримаєте гарантійний талон строком на рік. Якщо у вас будуть питання щодо використання воріт чи наслідків монтажу, зверніться до менеджера та отримайте безкоштовне сервісне обслуговування. Якщо будемо замінювати зношені деталі, то також дамо гарантію на запчастини.

Дизайн-проєкт кожному

Ми хочемо, аби готові гаражні ворота мали для вас особливу цінність. Тому приділяємо увагу не тільки технічній досконалості, а й оформленню.

Наші стандартні ворота – це продукт зі світло-сірим полотном, зібраним з панелей «RIB». Гарно, універсально, але немає індивідуальності. Тому ми пропонуємо клієнтами індивідуальні проєкти. Приїздіть в наш шоу-рум з фотографією гаража – і дизайнер компанії безкоштовно запропонує вам два варіанти візуалізації. Для своїх воріт зможете замовити аплікації, вікна, вентиляційні решітки та навіть врізану хвіртку.

Ми розрахуємо вартість продукту за 15 хвилин та зможемо гарантувати: ціна не зміниться в процесі робіт!

Замовлення додаткових аксесуарів

Якщо захочете відкривати ворота з пульта дистанційного управління, ми запропонуємо автоматику, яка вам підійде. У комплекті пристрою вже є блок управління, фотоелементи, деталі для монтажу та два засоби контролю (брелок чи пульт). У нас зможете замовити додаткові аксесуари. Наприклад, ми привеземо додатковий пульт управління, щоб ви дали його батькам. Або запропонуємо безпровідні фотоелементи, якщо вони подобаються вам більше.

Приїздіть за дизайнерськими гаражними воротами з автоматикою до нас за адресою: м. Київ, вул. Паїсія Кайсарова, 7 https://ryterna.com.ua/ . Ми проводимо екскурсії в шоу-румі, щоб показати зразки матеріалів та оформлення. Якщо хочете щось запитати, телефонуйте за номером: 067 696 01 01. Менеджер безкоштовно та швидко вас проконсультує. Будемо раді допомогти! Нехай ваш гараж стане теплим та комфортним місцем!

clipnews