Ратушняк, Щадей, Андріїв. Реальні справи для Ужгорода проти чергових обіцянок (відео)

25 жовтня в Україні проходитимуть місцеві вибори, Ужгород не виключення. Згідно результатів соціологічних опитувань, на посаду міського голови у фаворитах три кандидатури:

Ратушняк, Андріїв, Щадей.

 

Сергій Ратушняк – Громада тричі обирала його міським головою. З бюджетом міста всього у 100 мільйонів гривень, під його керівництвом в Ужгороді було збудовано пологовий будинок, класичну гімназію, транспортний міст, корпуси навчальних закладів, запроваджено ряд заходів з енергозбереження у комунальних закладах міста (лікарні, школи, садки) та чимало інших інфраструктурних об’єктів. Ужгород став першим містом, яке відмовилось від аварійного та збиткового централізованого теплопостачання – на зміну прийшли сучасні модульні котельні.

Віктор Щадей – депутат міської обласної рад, секретар та в.о. голови за каденції В.Погорєлова (ставленик Балоги). У 2005 році, він закидав яйцями у сесійній залі тодішнього мера Погорєлова, а у 2010 році став неофіційним керівником виборчого штабу Погорєлова, а після виборів став секретарем. Жодного проєкту не реалізовано.

Андріїв – депутат, секретар міськради, діючий мер, який прийшов до влади під звинувачення і протести щодо масового підкупу і фальсифікації результатів виборів. Жодного великого проєкту для розвитку міста, незважаючи на отриманий бюджет у понад 1,5 мільярда гривень завдяки змінам податкового і бюджетного законодавства у питанні децентралізації.

25 жовтня Ви зможете дати належну оцінку. З однієї сторони обіцянки при багатомільярдному бюджеті, а з іншої – реальні справи для розвитку Ужгорода.

 

clipnews