Поліцейські встановлюють обставини смертельної ДТП на Хустщині

У дорожньо-транспортній пригоді на автодорозі між селами Стеблівка-Сокирниця загинуло двоє молодих чоловіків, ще двоє – доставлені до реанімаційного відділення лікарні. За фактом автопригоди з кількома загиблими у поліції розпочали розслідування.

 

Сьогодні вночі, близько 02.05 години, на автодорозі Мукачево-Рогатин на Хустщині, між  населеними пунктами Стеблівка – Сокирниця трапилась  смертельна дорожньо-транспортна пригода.

На місці події працювали поліцейські слідчо-оперативної групи, експерти Хустського відділку поліції, правоохоронці обласного управління Національної поліції в Закарпатській області.

За попередньою інформацією, водій мікроавтобусу «Mercedes-Benz Sprinter» виїхав на зустрічну смугу руху і допустив зіткнення із вантажівкою «DAF». У результаті зіткнення, 26-річний водій та 22-річний пасажир мікроавтобуса загинули на місці. Загиблі були односельцями, жителі села Грушово Тячівського району. Водія вантажівки, 42-річного жителя міста Хуст та пасажира мікроавтобусу, мешканця Тячівщини, медиками швидкої допомоги доставлено до районної  лікарні.

 

За фактом автопригоди з кількома загиблими у поліції Хустщини відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть кількох осіб.

Після проведення низки експертиз у справі буде встановлено остаточні причини аварії. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

clipnews