Як зробити затемняючі рулонні штори

Рулонні штори від «prestige house» повністю захищають кімнату від попадання сонячних променів, а це означає, що працівники нічної зміни або маленькі діти можуть спати весь день.

Рулонні штори «prestige house» можна придбати у магазині або в інтернеті. На https://prestige-house.com.ua/roletytagaluzi/tkanynni/ ви можете зробити свої власні затемнені жалюзі, виконавши декілька простих кроків, ви зробите ідеальну рулонну штору для своєї кімнати.

Крок 1 – Купіть матеріал

Придбайте матеріал для виготовлення затемнених рулонних штор. Базова тканина затемнення має бути з досить важкого матеріалу, щоб світло не проникало крізь тканину. Ідеальні тканини включають ПВХ, поліетиленову плівку, папір і навіть бамбук. Вам також знадобиться легкий декоративний матеріал, це декоративна складова для вашої штори.

Крок 2 – Початок виготовлення

Коли у вас будуть тканини, вам треба буде обрізувати їх до потрібного розміру. Виміріть ширину і довжину вікна, яке хочете закрити. Готовий матеріал для жалюзі має бути трохи ширший за вікно і в два або навіть три рази довше, залежно від кількості складок, які ви хочете додати в готовий продукт. Якщо ви купили комплект рулонних штор, все залежатиме від кількості наявних у вас стержнів.

Відріжте декоративну тканину трохи більше, чим тканина затемнення. Складіть тканини разом так, щоб затемнення було трохи усередині декоративного елементу. Ширші краї останньою загніть поверх перших і прострочіть шов.

Крок 3 – Зробіть складки

Пришийте до тканини декілька кишень, щоб утримувати стержні. Зробіть це, склавши тканину в складки і прошиваючи там, де нижня частина тканини стикається з її верхньою частиною. Потім ви можете ушити стержні в основу кожної великої кишені.

Крок 4 – Прикріпите ролик

Пришийте петлю у верхній частині матеріалу і проштовхніть частину ролика через цю петлю так, щоб ви могли торкатися обох сторін. Прикрутіть ролик до стіни, а потім протягніть глухий шнур через ролик, наслідуючи інструкції для вашого конкретного комплекту. Протягніть шнур через кожен стержень по черзі, прив’язуючи його до останнього стержня.

partnernews