Друк на вінілових футболках і трафаретний друк

Друк на вінілових футболках або трафаретний друк? Що вибрати для індивідуального одягу? Це питання, які задають багато з нас, коли ми хочемо екіпірувати всю команду або створити індивідуальний стиль для наших співробітників. Хоча обидва варіанти друку мають свої переваги, трафаретний друк зазвичай віддається перевагам друкарень і дизайнерів. На сайті можна замовити прекрасні футболки оптом: https://grehori.com/product-category/korporatyvnyj-odyag/futbolky/.

Як працює друк на вінілових футболках?

Друк на вінілових футболках, часто звана теплопередачей вінілу, – це процес, в якому використовується машина, яка вирізає малюнки і літери. Ці малюнки і літери нанесені на шматочки кольорового вінілу. Потім за допомогою термопресса переносять кожен шматок вінілу на матеріал.

Що тягне за собою трафаретний друк?

Трафаретний друк або шовкографія використовує трафарети (трафарети) для відтворення вашого дизайну на матеріалі. Кожен колір, необхідний в дизайні, вимагає свого трафарету для забезпечення точності. Чорнило будуть проходити через трафарет тільки в тих областях, які вам потрібні, що спрощує реконструкцію вашого дизайну.

Друк на вінілових футболках або трафаретний друк: що краще для вас?

Коли справа доходить до друку на вінілових футболках або трафаретного друку, вам слід вивчити кілька факторів:

  • Деталі: коли справа доходить до деталей, трафаретний друк не схибить. Навіть найдрібніші деталі видно на надрукованому на екрані предмет. Те ж саме і зі складними конструктивними особливостями, оскільки процес включає створення окремих екранів для кожного кольору. Друк на вінілових футболках дозволяє трохи деталізувати, але більшість з них буде втрачено.
  • Колір: коли справа доходить до друку на вінілових футболках або трафаретного друку, якщо ви шукаєте яскраві кольори, трафаретний друк – ваш кращий варіант. Трафаретний друк дозволяє вибирати з більш широкого діапазону кольорів, і кожен може бути змішаний для створення градієнтів, щоб кольори не переходили один в одного і не виглядали безладно.
  • Вицвітання: хоча обидва процеси друку ефективні, трафаретний друк прослужить довше. Сорочки, надруковані з використанням вінілу, зазвичай служать кілька років до вицвітання. З іншого боку, сорочки з трафаретним друком прослужать весь термін служби сорочки. Трафаретний друк більш стійка до зносу і пранні.
partnernews