Передвиборчі “благодійники”, або не всі кандидати котики (фото)

 

Виборча кампанія стартувала і кандидати почали змагатися, вижимаючи наявні ресурси: фінансові, зв’язки і посадовий досвід.

Ще вчора член команди Богдана Андріїва — Олександр Білак вирішив дарувати рюкзачки до 1 вересня як і його патрон.

Але якщо Андріїв з панського плеча подарував рюкзачки малозабезпеченим за бюджетні кошти, то Білак подарував рюкзаки дітям, що мешкають на Радванці — за сприяння благодійного фонду «Ужгород-Рідний дім», який було засновано три місяці тому. Учень перевершив вчителя, 4 роки пліч-о-пліч не пройшли даром.

Отримувати прихильність виборців під виглядом надання благодійної допомоги — розповсюджена практика серед заможних кандидатів не тільки в Ужгороді, але і в інших містах. Не зовсім зрозуміло, звідки у колишнього заступника мера, а наразі радника голови облради можливості для фінансування благодійного фонду…

Але всіх перевершив лікар-інфекціоніст Віктор Петров, який запропонував масово протестувати бажаючих на ковід в мобільній амбулаторії, хоча раніше за ним не помічали схожих благодійних акцій. Чи робив він це за власні кошти, чи акція профінансована Балогою — інформації немає.

До слова, один з ужгородців став свідком цікавої політичної зустрічі, зафіксувавши на фото  Олександра Білака з Віктором Щадеєм під час їх розмови

І хоч Віктор Щадей недолуго спробував списати все на випадковість, містяни у такий варіант не дуже повірили, а сама зустріч стала темою для політичних колажів.

 

За інформацією Не всі кандидати котики – Ужгород

 

 

clipnews