На Ужгородщині поліцейські виявили посіви конопель

Під час обшуку господарської території, що є власністю жителя села Дубрівка, дільничні офіцери поліції виявили посіви конопель. Близько двох десятків стебел нарковмісної рослини вилучено. За фактом злочину розпочато слідство.

 

Вчора, 21 серпня, дільничні офіцери поліції, у взаємодії зі слідчими Ужгородського відділення поліції, викрили мешканця села Дубрівка на незаконному вирощуванні конопель.

Огляд території домогосподарства 30-річного дубрівчанина проводився в рамках санкціонованого судом обшуку. На присадибній ділянці чоловіка працівники поліції виявили 19 стебел марихуани висотою понад 2 метри.

Крім того, у будинку мешканця Дубрівки поліцейські знайшли готову до вживання подрібнену марихуану та пристрій для куріння наркотичних речовин із залишками смоли канабісу. Також було вилучено шприц, наповнений насінням та білою порошкоподібною речовиною.

Нарковмісні рослини та речовини відправили на експертизу.

У діях мешканця Дубрівки вбачаються ознаки кримінальних правопорушень за статтями 309 та 310 Кримінального кодексу України (Зберігання наркотичних речовин та посів або вирощування снотворного маку чи конопель).

 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

 

clipnews