Поліцейські Іршави від жителя району вилучили наркотики

Наряд групи реагування, спільно з працівниками кримінальної поліції у м.Іршава зупинили водія “Volkswagen Passat”. Від пасажира авто правоохоронці вилучили зіп-пакети з метамфетаміном та марихуаною. Вилучене скерували на експертизу.

 

Вчора, 3 червня, близько 15.00 години від 28-річного жителя с.Ільниця, який був пасажиром іномарки, поліцейські Іршавського відділку вилучили пакети з речовинами, ймовірно, наркотичними.

На місце події, на вул.Шевченка у м.Іршава, де був зупинений автомобіль «Volkswagen Passat», поліцейські групи реагування патрульної  поліції  викликали слідчо-оперативну групу для документування правопорушення. Попередньо встановлено, що житель с.Ільниця у кишені верхнього одягу перевозив шість зіп-пакетів з речовинами схожими на психотроп – метамфетамін  та марихуану.

Виявлені речовини у чоловіка вилучили та направили на експертизу. У його діях вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України – Незаконне зберігання наркотичних речовин. Мету зберігання та перевезення заборонених речовин жителем Іршавщини з’ясують  слідчі під  час розслідування справи.

 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

 

clipnews