Які бувають та де застосовують світлодіодні гірлянди

Які бувають та де застосовують гірлянди світлодіодні Делюкс?

Сьогодні пристрої, які працюють на світлодіодах дуже популярні, оскільки споживають набагато менше електроенергії, ніж звичайні лампи. Вони можуть працювати на батарейках та на вулиці за різних погодних умов. Крім ламп, популярність також отримали і світлодіодні гірлянди.

Види світлодіодних гірлянд

Найпростіші прикраси, які можуть бути виготовлені – скручені канати з різних видів проводів, на які прикріплені лампочки. Також бувають гірлянди у вигляді бахроми – світлодіодні лампочки звисають на нитках. Крім того, гірлянди можуть бути у вигляді геометричних фігурок, або сітки. Головна перевага світлодіодних гірлянд – невелика вага, тому вони можуть бути прикріплені на   тонкий дріт. Придбати якісну світлодіодну гірлянду Ви можете в інтернет – магазині Delux

За типом ізоляції гірлянди поділяють:

  • з використанням ПВХ;
  • з каучуку;
  • з силікону.

Крім того, гірлянди бувають двох типів: для внутрішнього та зовнішнього використання.  Для того, щоб перевірити, для яких умов експлаутації виготовлена гірлянда, потрібно подивитися на маркування на упаковці. Є спеціальне позначення, яке вказує на ступінь захисту від пилу та вологи – (IP**). Позначка IP20 вказує на те, що гірлянда призначена тільки для використання в приміщеннях. Ця цифра показує, що корпус захищає тільки від потрапляння великих частинок , які більші, ніж 12,5 мм, але не захищає від потрапляння води.

Маркування IP65 вказує на те, що гірлянду можна використовувати для оздоблень дерев на вулиці. Такі елементи повністю захищені від пилу, бруду, вітру та води. Тобто, сніг, мороз та дощ не пошкодить такий виріб.

LED- гірлянди також класифікують за типом живлення: вони можуть працювати ввімкнені в мережу, за допомогою акумулятора, або комбіновано. Найпростіші та найдешевші варіанти мають звичайні вимикачі з функцією ввімкнення та вимкнення.  Більш дорогі системи, які використовують для оздоблення парків та вулиць, працюють на пульті, який також задає режими роботи.

Де використовуються гірлянди? 

Сьогодні ці прикраси використовують в різних напрямках: 

  • Першочергове значення гірлянди – це елемент оздоблення. В сучасних оселях їх використовують в якості ялинкових прикрас, для декору приміщень, прилеглих до них територій та парків громадського призначення під час Новорічних свят.  
  • В якості підсвітки рекламних бігбордів та тематичних силуетів. Нааприклад, реклама вивіски салону краси, готелю, магазину одягу, тощо.
  • Як оформлення додаткового освітлення. Використовуються на вечірках, дискотеках під відкритим небом, як додаткові ліхтарі.
  • В промисловості. Наприклад, рибаки часто використовують гірлянди на свої сіті, щоб в них не заплуталися морські птахи та не загинули.
partnernews