Поліцейські Мукачева оперативно розкрили два майнові злочини

Працівники кримінальної поліції встановили особу чоловіка та жінки, які від мукачівців викрали велосипед та мобільний телефон. Обидва кримінальні правопорушення зафіксовані камерами відеонагляду. За вказаними фактами розпочато слідство.

 

Вчора, 18 травня, поліцейські Мукачева оперативно встановили особу жінки, яка вдень, близько 12.40 години, на вул.Грушевського викрала чужий велосипед. На місці події працівники кримінальної поліції з’ясували, що жінка, побачивши не пристебнутий велотранспорт, викрала його та одразу перепродала крадену річ.

За кілька годин після повідомлення про злочин, працівники поліції встановили особу крадійки. 31-річну раніше судиму за майнові злочини жінку, яка вулицями міста везла крадене, зафіксували камери відеонагляду.

Також поліцейські розкрили крадіжку мобільного телефону з прилавку магазину у Мукачеві. Встановлено, що касир магазину на кілька хвилин залишила свій телефон без нагляду, а коли повернулась – на місці його вже не було. 38-річний мукачівець, відвідувач крамниці, скористався ситуацією і викрав чужий гаджет.

За обома фактами крадіжок у поліції  відкриті кримінальні провадження  за ч.1 ст.185 Кримінального  кодексу України. Речові докази поліцейські вилучать та після проведення відповідних експертиз – повернуть  власникам. Розслідування у справах триває.

 

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області

 

clipnews