Голова Закарпатської ОДА провів першу зустріч з представниками мас-медіа краю у неформальній обстановці

Через карантин, кількість журналістів була обмеженою, але після його зняття – зустрічі будуть частіші та об’ємніші у вигляді брифінгів, прес-конференцій.

Насамперед Олексій Геннадійович запевнив медійників та громадськість у відкритому й доступному діалозі, об’єктивному інформуванні з усіх питань, що стосується життєдіяльності краю. Закриватися від «незручних» голова ОДА не буде.
Звісно кореспондентів цікавило багато, серед яких питання призначення силовика на посаду очільника Закарпаття, зв’язків з політичними діячами, зокрема, обласними важковаговиками. Також поцікавилися присутні, які першочергові завдання поставив Президент та Прем’єр-міністр перед новим керівником краю.

Олексій Петров чітко окреслив пріоритети – це розвиток дорожньої, прикордонної та соціальної інфраструктури, туризму, вирішення екологічних проблем (поводження з побутовими відходами, зведення сміттєпереробних комплексів, збереження лісового фонду, реконструкція очисних споруд), координація органів влади щодо запобігання поширення та зараження населення від ковід-19.

Щодо останнього, то звісно не оминули сферу охорони здоров’я, забезпеченість лікарів та медустанов необхідними протиепідемічними засобами та спецобладнанням. Олексій Петров підкреслив, що  цей напрямок тримає особисто на контролі, об’їжджає міські та районні лікарні, спілкується на пряму з лікарями, цікавится їх щоденними потребами.
Відтак годинне спілкування між обласною владою та журналістами виявилося конструктивним, спрямованим на досягнення взаєморозуміння та тісної співпраці.

 

Читайте також: Понад 128 млн грн. отримали лікарні Закарпатської області за квітень в межах Програми медичних гарантій

clipnews