Поліція Закарпаття встановила осіб причетних до збройного нападу на “валютника” (фото)

Вчора, 31 березня вранці, до поліції надійшло повідомлення про стрілянину в с.Яноші, що на Берегівщині. Як з’ясували поліцейські, які прибули за викликом, група невідомих, одягнувши на себе верхній одяг з капюшонами та приховавши обличчя медичними масками, озброївшись пістолетом із глушником та розкладним ножем, на автомобілі «BMW», скоїла напад на місцевого жителя. Чоловік саме виїжджав з власного подвір’я. Злочинці погрожували потерпілому зброєю, потім здійснили серію пострілів в його сторону, після чого забрали сумку з готівкою в понад 800 тисяч гривень та зникли в невідомому напрямку. Потерпілого з вогнепальним пораненням було доставлено до місцевої лікарні, де йому надали необхідну медичну допомогу.

Злочинці, намагаючись ретельно приховати сліди злочину, спалили автівку, на якій пересувалися під час нападу.
Оперативникам вдалося встановити причетних осіб. Йдеться про двох чоловіків – мешканця міста Мукачево та Іршавського району.

Даним особам за процесуального керівництва прокуратури області оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст.15 – п.6 ч.2 ст.115, ч.4 ст.187 Кримінального кодексу України, тобто замах на умисне вбивство, вчинений з корисливих мотивів та розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень. Наразі оперативники вживають всіх необхідних заходів для затримання підозрюваних.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

clipnews