В Ужгороді суд обрав запобіжний захід для двох учасників наркоугрупування

В ході судового розгляду клопотання сторони обвинувачення щодо обрання міри запобіжного заходу причетним до збуту наркотиків, суддя врахував зібрану доказову базу та задовольнив клопотання.

 

Сьогодні, 1 березня, в Ужгородському міськрайонному суді відбулося судове засідання, на якому суддя розглянув клопотання слідчого про обрання запобіжного заходу двом особам – чоловіку та жінці, у справі щодо незаконного обігу наркотиків. Правоохоронці встановили, що особи причетні до налагодження схеми збуту метамфетаміну в області. Попередньо осіб одразу після обшуку було затримано у порядку статті 208 КПК України.

Суддя заслухавши доводи слідчого та прокурора виніс рішення про взяття осіб під варту. Одному з підозрюваних, чоловікові, визначено заставу у розмірі 315 300 гривень. Його співмешканці – 168 тисяч гривень. Окрім цього її 5-ох неповнолітніх дітей суд прийняв рішення помістити до притулку. Щодо решти двох затриманих по справі розгляд клопотання відбудеться завтра, 2 березня 2020 року.

Підозрюваним інкриміновано злочинні дії за частиною 3 статті 307 ККУ, тобто збут наркотиків у особливо великих розмірах за попередньою змовою групою осіб.

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області

 

clipnews