Інформація про роботу контрольно-пропускних пунктів на Закарпатті

Пункт пропуску ,,СігетуМармацієй – Солотвино”
Із 16:00 (за київським часом) 14 березня 2020 року пункт пропуску ,,СігетуМармацієй – Солотвино”тимчасово припинив роботу терміном на 30 діб, з можливістю продовження терміну закриття. Таке рішення пов’язане із виникненням загрози поширення коронавірусу.

Щодо функціонування пунктів пропуску,,Дзвінкове”, ,, Косино”,  ,,Лужанка”,  ,,Вилок” та ,,Солотвино”
було прийнято рішення про тимчасове припинення з 00 год. 00 хв. 16 березня 2020 року пішохідного сполучення та перетину державного кордону на в’їзд в Україну для іноземців та осіб без громадянства, за винятком тих, які мають право постійного або тимчасового проживання на території України, водіїв та обслуговуючого персоналу вантажних транспортних засобів, бригад, та, за погодженням Міністра закордонних справ України, представників офіційних міжнародних місій, організацій тощо, в пунктах пропуску для автомобільного сполучення ,,Дзвінкове”, ,, Косино”,  ,,Лужанка”,  ,,Вилок” та ,,Солотвино”.

Щодо функціонування пунктів пропуску з Угорщиною
З 00:00 17 березня 2020 року оформлення на в’їзд в Угорщину здійснюватиметься тільки для громадян Угорщини, які повертаються у свою країну. Оформлення водіїв вантажний транспортних засобів буде здійснюватися без змін в обидві сторони. Таке рішення пов’язане із виникненням загрози поширення коронавірусу.

clipnews