Поліція затримали двох злочинців, які напали на підприємство в Ужгородському районі (фото)

Вчора, 25 лютого зранку до поліції звернувся власник одного з підприємств на території Ужгородського району, який повідомив, що за місцем роботи виявив побитим охоронця.

 

На місці події працівники Ужгородського районного відділення поліції встановили, що злочинці проникли до підсобних приміщень, звідки викрали чотири акумулятори та 300м кабелю.

При цьому, завдали 59-річному охоронцю численних травм. Його каретою швидкої допомоги у важкому стані було доставлено в реанімаційне відділення центральної міської клінічної лікарні. Діагноз потерпілого – поєднана черепно-торакальна скелетна травма, відкрито черепно-мозгова травма, закрита  травма грудної клітки, множинні переломи ребер з обох боків, двобічний пневмоторакс, двобічний гемоторакс, перелом кісток правого передпліччя, перелом кісток носа, забійна рвана рана правої вушної раковини, забій головного мозку, крововилив в мозок, гемоперекардія.

Оперативники місцевого відділку та обласного управління поліції вжили всіх необхідних розшукових заходів та встановили, що до даного злочину причетні двоє 23-річних мешканців с.Галоч. Один з них вже раніше судимий за вчинення майнових злочинів.

Зараз їм оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.4 ст.187 Кримінального кодексу України, тобто розбій, вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень.

Слідчі звернулися до суду з клопотанням щодо обрання останнім міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

clipnews