На Закарпатті затримали вусмерть п’яного водія: кримінальна хроніка з доріг області

Поліцейські Закарпаття виявили за добу чотирьох нетверезих водіїв, в одного з яких задокументували понад три проміле алкоголю.

 

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Ужгородському, Перечинському, Воловецькому районах. Ще одного нетверезого водія виявили працівники патрульної поліції області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У селі Минай на Ужгородщині працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення зупинили ввечері автомобіль марки «Оpеl Asсоnа», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель, який не надав водійського посвідчення та був у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього аж 3,27 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У селі Зарічево Перечинського району ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Daеwoo Lаnоs», який робив незрозумілі маневри. Водій, місцевий житель, не надав водійського посвідчення, перебував у стані алкогольного сп’яніння, але відмовився від медосвідування. На нього склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

У селі Верхні Ворота Воловецького району ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-21024», водій якого не увімкнув поворотник під час виконання маневру. Чоловік не мав водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Ще одного нетверезого водія виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

clipnews