ДТП під Ужгородом: є постраждалі

Поліцейські Ужгородського району з’ясовують причини дорожньо-транспортної пригоди, що трапилась у селі Барвінок. Внаслідок автопригоди до лікарні госпіталізовано 55-річну жінку, пасажирку одного авто. За фактом порушення правил дорожнього руху поліція відкрила кримінальне провадження.

 

Дорожньо-транспортна пригода трапилася вчора, 28 лютого, о 23:10 год,  у селі  Барвінок Ужгородського  району. На місці події слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції встановила, що аварія  трапилася  за участі двох транспортних засобів –  Mercedes-Benz Sprinter та Geely. Внаслідок зіткнення автомобілів, легковик перекинувся в кювет.

В результаті даної автопригоди постраждала жінка 1964 р.н., мешканка с. Холмці, пасажирка  Geely.   Її  госпіталізували до Ужгородської  міської  лікарні.

За фактом інциденту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу (Порушення правил дорожнього руху з потерпілими). В ході досудового розслідування поліція з’ясує всі обставини та причини автопригоди. Автомобілі учасників ДТП поміщені  на спецмайданчик  відділення  поліції.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

clipnews