Надзвичайні ситуації на Закарпатті станом на вівторок, 14 січня 2020 року. Є жертви

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Закарпатської області станом на 7:00 14 січня 2020 року.

Підрозділами Управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 17 виїздів, з яких один – хибний.

Щодо обстановки з пожежами

Усього Збитки Загинуло осіб Постраждало осіб Врятовано осіб
усього дітей усього дітей Усього дітей
Упродовж зазначеного періоду  

2

 

 

1

 

1

 

 

 

 

З початку року 45 3 1 2 2 2 1

13.01.2020 о 16:42 – пожежа в надвірній споруді (літня кухня) за адресою: Іршавський район, с. Приборжавське, вул. Центральна. Вогнем знищено покрівлю та перекриття споруди на площі 6 м2 і частину майна. Причина та збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 5-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава та державного пожежно-рятувального поста с. Довге.

13.01.2019 о 23:00  надійшла заява про пожежу в житловому будинку, яка виникла 13.01.2019 близько 21:00, за адресою: Перечинський район, с. Порошково, вул. Л.Українки. Внаслідок пожежі загинула дівчинка 2018 р.н. Вогнем знищено частину домашнього майна. Причина та збитки встановлюються. Підрозділи ДСНС на гасіння не залучались.

 

Некласифіковані надзвичайні події

Упродовж доби некласифікованих надзвичайних подій не зареєстровано.

 

Надання допомоги по буксируванню автомобілів

За чергову добу (станом на 06:00 14 січня 2020 року) для забезпечення проїзду та попередження зупинки руху транспорту на автошляхах області допомога в буксируванні автомобілів не надавалась. Всього з 02.12.2018 надано допомогу в буксируванні 19 автомобілів.

Погодні умови на території Закарпатської області

За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології на території області 14 січня очікується: хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці на більшій частині території області туман, подекуди слабка ожеледь, на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 1-6° морозу, вдень 0-5° тепла.

По м. Ужгород:  хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман, на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-2° морозу, вдень 0-2° тепла.

 

Стан проїзду на автошляхах та перевалах Закарпатської області

Температура повітря на перевалах: Латірському (0°), Абранському (-1°), Яблунецькому (-3°), Ужоцькому (-1°), Торунському (-4°). На дорогах державного, обласного та місцевого значення покриття мокре, проїзд забезпечений.

У ДСНС України у Закарпатській області

clipnews