Надзвичайні ситуації на Закарпатті станом на середу, 22 січня 2020 року

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Закарпатської області станом на 7:00 22 січня 2020 року.

Підрозділами Управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 20 виїздів. Хибних викликів не зафіксовано..

Щодо обстановки з пожежами

   

усього

 

збитки

Загинуло осіб Постраждало осіб Врятовано осіб
усього дітей усього дітей усього дітей
Упродовж зазначеного періоду  

2

 

 

 

 

 

 

 

З початку року 76 4 1 3 2 3 1

 

21.01.2020 о 19:43 – пожежа в житловому будинку за адресою: Берегівський район, с. Батрадь, вул. Сечені. Вогнем знищено перекриття на площі 30 м2 та частину домашнього майна. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Берегово та державного пожежно-рятувального поста с. В.Добронь.

21.01.2020 о 20:23 – загорання сміття на відкритій території за адресою: м. Ужгород, вул. Шопена. Пожежею знищено сміття на площі 5 м2. Причина та збитки встановлюються. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Ужгород.

 

Некласифіковані надзвичайні події

Упродовж чергової доби некласифікованих надзвичайних подій не зареєстровано.

 

Робота гірської пошуково-рятувальної частини АРЗ СП Управління ДСНС України у Закарпатській області

Підрозділами гірської пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Закарпатській області з початку року на аварійно- та пошуково-рятувальні роботи здійснено 26 виїздів та виходів у гори, в ході яких врятовано 27 осіб, з яких 24 громадянам надано невідкладну долікарську допомогу. Також 150 туристичних груп (загальною чисельністю 1269 людей) отримали консультації, зареєстровано та супроводжено туристичними маршрутами.

 

Надання допомоги по буксируванню автомобілів

За чергову добу (станом на 06:00  22 січня 2020 року) для забезпечення проїзду та попередження зупинки руху транспорту на автошляхах області допомога в буксируванні автомобілів не надавалась. Всього з 02.12.2018 надано допомогу в буксируванні 19 автомобілів.

 

Стан проїзду на автошляхах та перевалах Закарпатської області

Температура повітря на перевалах: Латірському (-4°), Абранському (-3°), Яблунецькому (-4°), Ужоцькому (-5°), Торунському (-4°). На дорогах державного, обласного та місцевого значення покриття сухе, місцями мокре, проїзд забезпечений.

 

Погодні умови на території Закарпатської області

За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології на території області 22 січня очікується: хмарно з проясненнями, вночі місцями слабкий, вдень часом мокрий сніг та сніг. Місцями туман. На окремих ділянках доріг ожеледиця, подекуди слабка ожеледь, на високогір’ї паморозь. Вітер південний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 2-7°, вдень

По м. Ужгород: хмарно з проясненнями, вночі слабкий, вдень часом мокрий сніг та сніг. Слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер південний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 2-4°, вдень 0-2° морозу.

 

У ДСНС України у Закарпатській області

clipnews