22-річний хлопець зі Сваляви скуповує нерухомість в центрі Мукачева

Покупцем наразі придбано два об’єкти нерухомості.

Наприкінці 2019 року у центрі Мукачева була куплена будівля ММКП Мукачівводоканал (площа Кирила і Мефодія, 7). Загальна площа цього приміщення 510,3 кв.м.

Продати будівлю мали намір за понад 10 мільйонів гривень. Однак у підсумку її продали на початку січня цього року за вдвічі меншу суму.

Виявилося, що придбав будівлю ММКП Мукачівводоканал хлопець із села Мала Мартинка, що в Свалявському районі. Як стало відомо інтернет-виданню “PMG.ua“, йому всього 22 роки.

Як розповідає мукачівський активіст Павло Мельник, ще одним придбанням юного мільйонера став майновий комплекс по вулиці Братів Шерегіїв, 11А загальною площею 3.586,7 кв.м. та ціною в 5.247.000,00 грн.

Тобто, один покупець придбав за два тижні майна на 10.5 млн.грн.

З відкритих джерел, на день участі в аукціонах з приватизації майна, Лемак Василь Васильович, 26.06.1998 року народження, код 3597112756, НЕ мав жодного нерухомого майна, НЕ засновував та НЕ є учасником жодного підприємства, НЕ був фізичною особою – підприємцем.

Очевидно, реальним покупцем є інша особа, яка з тих чи інших причин не хоче себе показувати.

Будинок в якому проживає Лемак В.В. у місті Свалява, бул. Добровольців, 19, складається з 74,9 квадратних метрів житлової площі.

“Таким чином, в найближчий час ми побачимо реальних власників зазначених об’єктів нерухомості, які в черговий раз хочуть зробити з усім дурнів”, – пише Павло Мельник.

clipnews