Очільник поліції Закарпаття провів прийом громадян

Полковник Олександр Канцідайло зустрівся з жителями обласного центру під час особистого прийому. Вирішення питань, з якими зверталися громадяни, керівник взяв під особистий контроль.

 

Сьогодні, 19 грудня, в адмінбудівлі Головного управління Національної поліції в Закарпатській області полковник поліції Олександр Канцідайло провів особистий прийом громадян.

Очільник поліції Закарпаття прийняв 12 заявників. Серед них – як жителі обласного центру, так і мешканці Ужгородщини, Виноградівщини, Мукачівщини, Тячівщини та Берегівщини.

Основна частина звернень стосувалася розслідування окремих проваджень. Деякі були пов’язані з довготривалими сусідськими та побутовими конфліктами тощо . Рішення з окремих питань вдалось прийняти на місці. Прийом громадян відбувся в приємній атмосфері, керівник поліції привітав гостей із днем Святого Миколая та прийдешніми святами.

Нагадаємо, начальник Головного управління Нацполіції в Закарпатській області Олександр Канцідайло проводить особистий прийом громадян кожен перший і третій четвер місяця з 10 до 12 години в адмінприміщенні ГУНП в Закарпатській області (м.Ужгород, вул.Ф.Ракоці,13).

 

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

 

clipnews