Поліція Іршавщини розслідує вбивство пенсіонерки

У селі Загаття Іршавського району під час сімейної сварки син завдав тілесних ушкоджень своїй матері. Від отриманих травм 83-річна потерпіла померла. Поліція розпочала за даним фактом розслідування.

 

Сьогодні, 9 листопада, близько 11.30 год. в поліцію Іршавського району надійшло повідомлення від лікаря сімейної амбулаторії села Загаття про те, що вона констатувала смерть місцевої пенсіонерки за місцем проживання останньої. На тілі померлої було виявлено гематоми.

Прибувши на місце події, слідчо-оперативна група Іршавського відділення поліції встановила особу потерпілої, це 83-річна жителька с.Загаття. Далі правоохоронці встановили ймовірну причетність до смерті пенсіонерки її 58-річного сина.

Близько 2-ї години ночі між матір’ю та сином виник сімейний конфлікт, в ході якого чоловік став бити стареньку. Від отриманих травм потерпіла померла.

Поліція розпочала за даним фактом розслідування, у діях чоловіка вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (Навмисне вбивство). Вирішується питання про затримання ймовірного вбивці в порядку ст.208 КПК України.

 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

clipnews