На Перечинщині водій збив односельця і втік з місця ДТП

У селі Дубриничі Перечинського району водій автомобіля травмував пішохода та з місця аварії втік. Правоохоронці розшукали чоловіка. З порушником працюють слідчі. За даним фактом розпочато слідство.

 

Вчора, 10 листопада, об 19:30, до поліції надійшло повідомлення про те, що у селі Дубриничі автомобіль здійснив наїзд на пішохода.

На місці аварії працювала слідчо-оперативна група Перечинського відділення поліції. Вжитими заходами водія, який скоїв дорожньо-транспортну пригоду, розшукали.

Правоохоронці з’ясували, що 44-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем «ВАЗ-2121», не впорався з керуванням та здійснив наїзд на свого  односельця. Після скоєного  чоловік перелякався і втік.

Травмованого 34-річного пішохода було негайно доставлено до місцевої лікарні.

За даним фактом у поліції  розпочато кримінальне провадження  відповідно до  ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального  кодексу України. Автомобіль поміщено на спецмайданчик відділення поліції. Тривають слідчі дії.

 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

clipnews