Екс-мер Ужгорода Ратушняк пропонує огородити ОРДЛО бетонною стіною

Народний депутат ВР ІV скликання та двічі Ужгородський міський голова Сергій Ратушняк на своїй сторінці у мережі Фейсбук оприлюднив звернення до Президента України Володимира Зеленського.

 

Пан Зеленський. РФ повернула Україні, замість двох боєздатних катерів,- два корита для металобрухту.
Саме таке багно нам збираються всучити у вигляді ЛНР-ДНР на нормандській зустрічі чи формулою Штайнмаєра-Путіна.

Ні один чемпіон світу з плавання не випливе з камінням на ногах вагою 100 кг. Це і є ОРДЛО, яке хочуть прив‘язати на ноги України Путін і його подільники – медведчуки-рабіновічи-кацмани.
Бетонна стіна і повна ізоляція. Велика Німеччина понад 50 чекала путінське НДР(ГДР). Поки самі навколішках не приповзли.

Зупиніться.

Українські кораблі “Нікополь” і “Бердянськ”, а також буксир “Яни Капу” були розграбовані росіянами.

Це підтвердив в інтерв’ю кореспонденту Укрінформу в Брюсселі начальник Генерального штабу – головнокомандувач Збройних сил України генерал-лейтенант Руслан Хомчак.

Відповідаючи на запитання про стан, в якому українська сторона отримала від росіян кораблі “Бердянськ”, “Нікополь” і буксир “Яни Капу”, Хомчак підтвердив, що всі повідомлення про їхнє розграбування не підлягають сумніву.

“Коли їх (кораблі. – Ред.) забирали, було складено акт, все було описано. Те, що мені доповів командувач ВМС, це навіть соромно коментувати. Як військова людина можу зрозуміти, чому Росія зняла з кораблів засоби зв’язку та навігації. Але коли мені кажуть, що вони навіть у гальюні унітази зняли, то цього я не розумію. Коли мені кажуть, що на “Яни Капу”, на буксирі, зняли ці трубопроводи мідні як кольоровий метал, то я так розумію, що це не військові працювали, це мародери. Інакше я не можу назвати тих істот, які так вчинили з військовим кораблем”, – сказав генерал.

clipnews