Смертельна ДТП у Мукачеві: загинув мотоцикліст (відео)

На вулиці Ужгородській при в’їзді у місто Мукачево  водій автомобіля «Skoda Octavia» не надала перевагу у русі мотоциклісту та здійснила наїзд на нього. Внаслідок удару,  потерпілий помер у лікарні. Жінку-водія взяли під  варту. 

Вчора,  24 жовтня, близько 17.00 год, до  Мукачівського відділу поліції  надійшло  повідомлення про  автопригоду з  потерпілими  на вул.Ужгородській.

На місці аварії працювали співробітники Головного  управління Нацполіції області, слідчо-оперативної групи Мукачівського  відділу поліції, працівники ДСНС. Попередньо  встановлено, що водій автомобіля «Skoda Octavia»,  здійснюючи маневр повороту ліворуч,  виїхала на зустрічну смугу руху, де допустила зіткнення із мотоциклом, який їхав їй назустріч. Внаслідок зіткнення, 31-річний водій двоколісного транспортного засобу отримав тяжкі травми і був доставлений  у реанімаційне відділення Мукачівської ЦРЛ, де помер.

За кермом машини перебувала 38-річна жителька м.Мукачева. Жінка була твереза. Її затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

За фактом автопригоди у поліції  розпочато слідство за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого.  Транспортні засоби доставлено на арештмайданчик відділу поліції. В рамках досудового розслідування поліція встановить всі обставини та причини аварії.

 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

clipnews