Смертельна автопригода на Виноградівщині. Поліція відкрила кримінальне провадження

У селі Руська Долина Виноградівського  району  водій «Mercedes» здійснив наїзд на пішохода. Потерпілий від отриманих травм загинув. За фактом аварії розпочато  слідство.   Водія затримали в порядку 208 КПК України.

 

Вчора,  11 жовтня, близько 19:36 год, на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо- транспортну пригоду  у селі  Руська Долина Виноградівського  району.

На місці події  працівники  слідчо-оперативної  групи Виноградівського  відділення поліції, з‘ясували, що 53-річний водій автомобіля  «Mercedes 508D», мешканець Хустщини рухаюсь по вул. Незалежності здійснив наїзд на пішохода, який йшов по краю проїжджої частини  в попутному напрямку з автомобілем. Внаслідок отриманих травм 46- річний житель села Руська Долина помер дорогою до лікарні.

Транспортний засіб поміщено на спецмайданчик відділення  поліції. Правоохоронці за даним фактом відкрили кримінальне провадження,  правова  кваліфікація автопригоди – ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Слідчий у ході розслідування справи призначить ряд експертиз з метою встановлення причин та обставин аварії. Водія затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Сьогодні вирішуватиметься питання щодо повідомлення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу.

 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

clipnews