На Закарпатті затримано п’яного водія, який тяжко травмував 13-річну дівчинку-пішохода

Рухаючись вулицею Ватутіна у селі Великі Ком’яти 52-річний місцевий житель здійснив наїзд на малолітню односільчанку. Дівчинку у важкому стані госпіталізовано до реанімаційного відділення. Водія затримано в порядку статті 208 КПК України.

 

Поліція Виноградівщини встановлює обставини аварії, що трапилася у селі Великі Ком’яти учора, 13 жовтня, близько 16:30. У повідомленні, що надійшло до поліції, йшлося про ДТП, у якому постраждала  малолітня дівчинка-пішохід.

Слідчо-оперативна група, яка прибула за викликом, з’ясувала, що 52-річний мешканець села Великі Ком’яти, рухаючись вулицею Ватутіна на автомобілі «Opel Combo», допустив наїзд на 13-річну односільчанку, яка рухалася узбіччям. Дівчинку з тяжкими травмами госпіталізували до реанімаційного відділення лікарні.

За фактом ДТП, що спричинило потерпілій тяжкі травми, у поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Водія освідчили. У крові кермувальника виявили 1,4 проміле алкоголю. Порушника затримано у порядку статті 208 КПК України. У справі призначено ряд експертиз, у ході яких буде з’ясовано усі обставини автопригоди.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

clipnews