ДТП на вулиці Собранецькій в Ужгорді: є травмовані (відео)

Троє травмованих, внаслідок ДТП на вулиці Собранецькій в Ужгорді, знаходяться в міській лікарні. Це двоє дітей та жінка. Повідомив сьогодні головний лікар медзакладу Івн Курах. Нагадаю, аварія сталася вчора, 6 жовтня. Зіткуниля два автмобілі.

 

 

Офіційна інформація Національної поліції про ДТП:

 

В Ужгороді зіткнулися Volkswagen Golf i Range Rover. У результаті аварії четверо осіб травмувалися. Правоохоронці розпочали слідство за фактом аварії з потерпілими.

 

Вчора, 6 жовтня, увечері до поліції надійшло повідомлення про аварію на вулиці Собранецька в Ужгороді. За викликом виїхала слідчо-оперативна група, яка з’ясувала, що водій Volkswagen Golf 41-річний ужгородець, зіткнувся з позашляховиком Range Rover, під керуванням 38-річного жителя Ужгорода.

У результаті аварії тілесні ушкодження отримали четверо осіб з екіпажу Volkswagen, а саме водій, 36-річна дружина водія та двоє його малолітніх діток, віком 5 та 8 років.

За фактом аварії у поліції Ужгорода розпочали слідство за статтею 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху з  потерпілими. Призначено ряд експертиз, у ході яких буде з’ясовано усі обставини аварії.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

clipnews