Засуджено закарпатця, який вбив дружину та спровокувавши вибух газу в будинку, спробував приховати злочин

Прокурором Хустської місцевої прокуратури доведено у суді вину 26-річного мешканця с.Рокосово, Хустського району в умисному вбивстві співмешканки (ч.1 ст.115 КК України).

В ході судового слідства доведено, що вночі, 14 березня 2019 року,обвинувачений перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, через ревнощі наніс потерпілій серію ударів по всьому тілу. Від отриманих травм жінка загинула на місці події.

В подальшому, намагаючись приховати скоєне, чоловік закутав тіло жінки у ковдру та килим, після чого спровокував вибух побутового газу. Вибухом зруйновано частину будинку, а обвинуваченого ударною хвилею викинуло через вікно на подвір’я.

Під час досудового розслідування та судового слідства чоловік зізнався у скоєному злочині,  визнав свою вину та щиро розкаявся.

Заслухавши всі надані докази та обставини події, колегією суддів  Хустського районного суду визнано обвинуваченого винним в умисному вбивстві та підтримано позицію державного обвинувача щодо призначення міри покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

До набрання вироком законної сили обвинувачений утримуватиметься під вартою.

Пресслужба прокуратури Закарпатської області 

clipnews