Поліція затримала до ізолятора тимчасового тримання 24-річного чоловіка, який вдарив ножем односільчанина

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження правоохоронці Перечинського відділення поліції розпочали слідство. Підозрюваного у пораненні жителя Порошкова, затримано у порядку статті 208 КПК України

Слідчі Перечинського відділення поліції розслідують факт умисного завдання потерпілому тяжкого тілесного ушкодження. Повідомлення про госпіталізацію до лікарні 29-річного чоловіка надійшло до правоохоронців вчора, 4 серпня, близько 21:10. За викликом виїхала слідчо-оперативна група, яка з’ясувала, що між потерпілим мешканцем села Порошково та 24-річним його односельцем, який є братом його дружини, виникла сварка, у результаті якої між чоловіками відбулася сутичка. Під час конфлікту, який виник через боргові зобов’язання, 24-річний наніс своєму опоненту удар ножем у живіт. За висновком лікарів, поранення є проникаючим, але життєво важливі органи не зачепило.

За фактом злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження, у поліції розпочате слідство. Підозрюваного у завданні тілесних ушкоджень мешканцю Порошкова, затримали у порядку статті 208 КПК України.

 

 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

clipnews