П’яні водії продовжують колесити дорогами Закарпаття

Працівники груп реагування патрульної поліції області  задокументували минулої доби випадки керування транспортними засобами водіями в стані алкогольного сп‘яніння в Ужгородському, Мукачівському, Міжгірському та Тячівському районах. На порушників склали адмінпротоколи. 

Працівники поліції  Ужгородського району у селі Нижнє Солотвино зупинили автомобіль «Volkswagen Jetta», водій якого намагався втекти від правоохоронців.  За кермом іномарки перебував 30-річний мешканець села Холмок. Чоловіка освідчили, у нього виявили 2,13 проміле алкоголю в крові. Правопорушника відсторонили від  керування та склали на нього  два адмінпротоколи.

У м.Тячів  працівники групи реагування патрульної поліції відділу зупинили скутер, водій якого керував ним  без захисного шолома.  За кермом знаходився 20-річний мешканець села Тячівка. Кермувальник перебував у стані алкогольного сп’яніння, від медосвідування він відмовився. Також молодий  чоловік не мав водійського посвідчення,  а скутер був   не зареєстрований. На правопорушника в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи, транспортний засіб поміщено на спецмайданчик поліції.

Ще двох п‘яних водіїв за минулу добу виявили  працівники ГРПП Мукачівського та Міжгірського відділень поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

 

 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

clipnews