Поліція оприлюднила фотороботи підозрюваних у замаху на начальника УЗЕ в Закарпатській області (ФОТО)

Національна поліція України оголосила у розшук двох осіб, які підозрюються у вчорашньому обстрілі в Ужгороді автомобіля начальника управління захисту економіки Закарпатської області Андрія Іванківа.

Як йдеться на офіційному сайті Нацполіції, 11.07.2019 о 09.30 до керівництва ГУНП в Закарпатській області звернувся начальник УЗЕ в Закарпатській області ДЗЕ Національної поліції України полковник поліції Іванків Андрій Васильович, який повідомив, що коли, рухаючись по вул. Осипенка на приватному автомобілі марки «Хюндай», він призупинився на перехресті біля будинку по вул.Загорській при виїзді на головну дорогу, невідома особа чоловічої статі здійснила постріли по його автомобілю.

Внаслідок пострілів було пошкоджено автомобіль, а саме – праві передні двері та праве переднє крило. В результаті зазначеної події Іванків А.В. тілесних ушкоджень не отримав.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ст. 348 КК України. На території області введено спеціальний оперативний план “Сирена”.

У вчиненні даного правопорушення підозрюються двоє осіб:

1- ріст 175 см. вік до 25 років, одягнутий: синя куртка до коліна, на голові мав перуку сивого кольору, також капюшон, окуляри темного кольору, на куртці на поясі кобура з лівої сторони у кобурі зброя рукояткою вперед, кобура чорного кольору тканинна, темні спортивні штани і кеди світлого кольору.

 

2 – Особа на велосипеді вік 24-25 років, круглолиций, волосся коротке русяве, штани темного кольору, майка сірого кольору, попередньо може направлятися в мікрорайон “Новий” м. Ужгород.

 

 

У зв’язку з наведеним, особовий склад буде орієнтований на встановлення та затримання осіб причетних до скоєння даного кримінального правопорушення.

 

clipnews