В Ужгороді під час обшуку в автомобілі поліцейські вилучили марихуану

Працівники Ужгородського районного відділення поліції виявили у автомобіліста наркотичну речовину марихуану. Слідство у справі триває.

 

Вчора, 21 травня, працівниками Управління стратегічних розслідувань ГУНП Закарпаття, спільно з працівниками Ужгородського районного відділення поліції, спецпідрозділу ТОР патрульної поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури провели санкціонований судом обшук в автомобілі фігуранта кримінального провадження, 41-річного мешканця Ужгорода.

Правоохоронці виявили та вилучили 18 прозорих поліетиленових пакунків з вмістом сухої речовини рослинного походження зеленого кольору, схожої на марихуану, скляну ємність із вмістом білої кристалічної речовини невідомого походження та предмет схожий на штик – ніж. Вказані предмети та речовини вилучені для подальшого направлення на дослідження. Автомобіль поміщено на спецмайданчик.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 309 Кримінального кодексу України, тобто зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту. Слідство у справі триває.

 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

clipnews