Поліцейські Ужгородщини затримали підозрюваного у вбивстві

За фактом вбивства, вчиненого з мотиву помсти, поліція Ужгородського відділення розпочала слідство. Підозрюваного затримано. Йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під  вартою.

 

На лінію «102» надійшло повідомлення про те, що у приватному будинку в селі Минай Ужгородського району  виявлено тіло чоловіка без ознак життя.

На місці події поліцейські слідчо-оперативної групи, Управління кримінальної поліції ГУНП в Закарпатській області, експерти з’ясували, що чоловік помер від отриманих тілесних ушкоджень. Вбитим виявився 49-річний господар будинку.

Працівники кримінальної поліції області та Ужгородського відділення поліції оперативно встановили особу, причетну до вбивства. Ним виявився 29-річний уродженець іншої області, який відбував покарання на Закарпатті, а нещодавно звільнився. За попередньою інформацією, вбивство жителя с.Минай він вчинив з мотиву помсти. Для цього прийшов додому до потерпілого, із заздалегідь купленим ножем. Після скоєння вбивства втік.

За ознаками ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального  кодексу України  Ужгородським районним відділенням поліції розпочато слідство. Фігуранту справи повідомлено про підозру у вчиненому та обрано йому запобіжний захід  у вигляді тримання під  вартою. Слідство у справі триває.

 

 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 

 

clipnews