Смертельна ДТП на Виноградівщині: фура збила пішохода

У селі Ботар Виноградівського району водій-іноземець, керуючи вантажним автомобілем, здійснив наїзд на пішохода. Чоловік від отриманих травм помер на місці. За фактом автопригоди розпочато слідство.

 

Вчора, 28 грудня, близько 20.00 год, на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожню автопригоду з потерпілими у селі Ботар на Виноградівщині.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи, які прибули за викликом, встановили попередні обставини пригоди. Як з’ясували поліцейські, водій вантажівки «Renault», 58-річний житель однієї з європейських держав, рухаючись у напрямку села Дяково Виноградівського району, здійснив наїзд на пішохода, який зі слів водія, зненацька вибіг на проїжджу частину.

Від отриманих травм потерпілий, 53-річний мешканець села Ботар, помер на місці аварії.

Наразі працівники слідчого управління ГУНП в Закарпатській області спільно з виноградівськими колегами встановлюють усі обставини справи. За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). Автомобіль поміщено на штрафмайданчик  Виноградівського відділення поліції.

 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

clipnews