До Дня святого Миколая благодійну допомогу закарпатцям подарували нащадки родини Габсбургів

З нагоди Дня св. Миколая малозабезпеченим членам Закарпатського обласного осередку Української федерації інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату 18.12.2018 року, вже вп’яте цього року, надала значну гуманітарну допомогу благодійна асоціація «Полум’я миру».

Представництва благодійної  асоціації  “Полум’я миру” вже кілька років існують в Україні. Очолюють цю громадську некомерційну організацію  нащадки  австрійської монаршої родини Габсбургів, подружжя Лорінтгерів. Благодійна асоціація немає ані політичних, ані релігійних  уподобань, навпаки, підтримує мирні  процеси по всьому світу.  Послом Посольства миру в Україні є Віктор Голін.

До пана Віктора Голіна за допомогою особисто звернувся голова Закарпатського обласного осередку Української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександр Лизанець. Він відразу відгукнувся на прохання та четвертий раз цього року надав допомогу малозабезпеченим особам з обмеженими фізичними можливостями одягом.

Тільки в Ужгороді осіб з інвалідністю нараховується понад 6 тисяч, а в цілій області їх майже 70 тисяч.

Дуже радує те, що в такий нелегкий для України час знаходяться люди готові безкорисливо допомогти особам з обмеженими фізичними можливостями більшість з яких живе на мізерну пенсію.

Голова Закарпатського обласного осередку Української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Лизанець Олександр Михайлович від імені членів та волонтерів осередку висловлює велику вдячність пану Шандору Габсбургу-Лорінтгеру та пану В.Голіну.

 

Шановні читачі, у Вас також є можливість підтримати діяльність Закарпатського обласного осередку Української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату, надавши посильну допомогу:

 

ПАТ КБ “Приватбанк”, п\р 26004053909822,

 код ЄДРПОУ 37231258, МФО 312378

За детальнішою інформацією можете звертатись за телефоном 0997915415

 

 

clipnews