Ужгородець замість собаки застрелив сестру дружини

За фактом злочину співробітники Ужгородського відділення поліції, розпочали слідство. Обставини вбивства з’ясовує поліція. Підозрюваного затримано у порядку статті 208 КПК України, він перебуває у ізоляторі тимчасового тримання.

 

Поліція затримала у порядку статті 208 КПК України підозрюваного в умисному вбивстві 60-річного мешканця села Шишлівці Ужгородського району. Повідомлення про факт злочину на лінію «102» надійшло вчора, близько 16:00.

Прибувши за викликом, обласні слідчі спільно з районними встановили, що 60-річний мешканець села Шишлівці Ужгородського району, перебуваючи на задньому подвір’ї свого господарства, випадково поцілив із зареєстрованої на його ім’я рушниці у 62-річну сестру дружини, яка проживає з ним в одному будинку. Чоловік стверджує, що хотів відлякати собаку, який йому заважав, а у жінку поцілив випадково.

Потерпіла від отриманого поранення померла на місці події.

За даним фактом слідчі Ужгородського районного відділення поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України, тобто умисне вбивство. 60-річного чоловіка затримано у порядку статті 208 КПК України. Він перебуває у ізоляторі тимчасового тримання. У ході слідства буде встановлено усі обставини трагічного інциденту.

 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

clipnews