У Виноградівському районі на пожежі загинуло двоє людей

15 листопада вогняна трагедія розігралася в смт Вилок Виноградівського району. Тут, на вул. Перені, загорівся житловий будинок. Про пожежу о 07:48 сповістила рятувальників сестра власника обійстя, яка помітила, що з будинку йде дим та видно полум’я.

За викликом на місце прибули вогнеборці 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів та місцевої пожежної команди смт Вилок. Пожежу було локалізовано о 08:11, а о 08:42 її повністю ліквідували.

Під час гасіння всередині однієї із кімнат, яка й стала осередком загорання, бійці ДСНС виявили тіла двох людей. Пізніше з’ясувалося, що це 46-річний власник обійстя та його на два роки молодший приятель, також місцевий мешканець.

Вогнем знищено дерев’яне перекриття на площі 1 кв. м та ліжко в кімнаті, де виникла пожежа, а також інші наявні там речі домашнього вжитку. Проте надзвичайники не допустили поширення полум’я житловим будинком, тим самим врятували його від знищення.

Причина виникнення пожежі та інші обставини справи встановлюють правоохоронці. Серед ймовірних розглядається необережне поводження з вогнем під час куріння.

 

У ДСНС Укрїни у Закарпатській області

clipnews