Провідна виноробня області відроджує традицію Свята молодого вина

На Святі молодого вина у Берегові закарпатцям представлять авторські вина Олега Скрипки «Країна Мрій».

Виноградарський сезон-2018 був дуже успішним: удосталь зігріті сонцем ягоди набрали найкращих якостей для того, аби стати чудовим вином. Щоби розділити радість від доброго врожаю та початку сезону молодого вина, компанія Шато Чизай, яка виготовляє вина винятково з власного винограду, запрошує у гості!

Свято молодого вина відбудеться в суботу, 17 листопада на території виноробні Шато Чизай, початок об 11-й годині.

У програмі – відзначення початку сезону молодого вина, а також представлення авторських вин Олега Скрипки.

Нагадаємо, цьогоріч відомий український музикант й культурний діяч став … закарпатським виноробом. Разом з нашими майстрами – виноградарями і виноробами Шато Чизай – Олег Скрипка виготовив два вина лімітованої серії «Країна мрій», до якої увійшли біле сухе з винограду сорту Трамінер та розе з Піно Нуар. Увесь виноград зібраний на обраній паном Олегом ділянці виноградників Шато Чизай, а вино виготовлене під особистим контролем музиканта-винороба без застосування механічного чавлення винограду та з використанням особливих французьких винних дріжджів. Вина «Країна Мрій» уже представили у Києві на професійних виноробних форумах, й от очікуємо нагоди продегустувати їх разом з вами на святі.

Саме ж свято – це приємна атмосфера відпочинку у колі друзів та шанувальників вина, спілкування зі знавцями своєї справи, екскурсія по Шато Чизай, лекції про виноробство, цікаві конкурси, розіграш подарунків і, звичайно, молоде вино!

Шато Чизай пригощає молодим вином! Також працюватиме фудкорт зі смачними закарпатськими стравами та граппою власного виробництва. Провідна виноробня Закарпаття прагне, щоби свято сподобалося і краянам, і гостям області. У компанії Шато Чизай упевнені: якісне закарпатське вино варте уваги України і світу, й на меті – доводити це надалі.

Довідка:

Дата та час проведення: 17 листопада з 11:00 до 19:00.

Адреса: Закарпаття, Берегово, урочище Чизай, №1.

Обов’язкова реєстрація гостей! Вона триває на сайті компанії ТУТ:

https://shop.chizay.com/ukr/novosti/molodoe-vino-2018/

Увага!!! Для зручності гостей компанія пропонує безкоштовний трансфер із Ужгорода чи Мукачева. Необхідність трансферу треба позначити в анкеті і обрати місто і час посадки в автобус. Для уточнення даних про трансфер з гостями зв’яжеться представник компанії.

Контакти:

Надія (067)-322-99-10

tourism@chizay.com

partnernews