Ужгородець побачивши правоохоронців намагався викинути 12 згортків з наркотичними речовинами

Під час несення служби з охорони громадського порядку в місті Ужгороді військовослужбовці 4 батальйону військової частини 3002 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України спільно із працівниками поліції виявили у місцевих мешканців наркотичні речовини. 

Патрулюючи вулицями Ужгорода спільний патруль помітив чоловіка, який помітно занервував при появі правоохоронців зняв та відкинув від себе поясну сумку. Було прийнято рішення здійснити поверхневий огляд підозрілого громадянина. Під час огляду в громадянина було виявлено згорток фольги з вмістом речовини рослинного походження зеленого кольору, що була схожа на марихуану. Загальна вага вмісту згортку складала 2 грами. Сумка також була оглянута у присутності свідків. У ній знаходились 12 згортків фольги з порошкоподібною речовиною кристалічного білого кольору, що ззовні нагадувала метамфетамін. Окрім того, у тій же сумці знаходилось і чотири згортки з сухою подрібненою речовиною рослинного походження, схожою на наркотичну. 

У той самий час спільний патруль на іншій вулиці міста зупинив молодого чоловіка, який підозріло себе поводив. Під час поверхневого огляду правоохоронцями було виявлено паперовий згорток з вмістом речовини рослинного походження бурого кольору, що зовні нагадувала марихуану. Загальна вага склала близько 4-х грамів.

Згодом працівниками поліції та військовослужбовцями Нацгвардії було затримано ще два місцевих мешканці, які мали при собі наркотичні речовини.

Пізно ввечері під час патрулювання правоохоронці помітили чоловіків, які намагались уникнути зустрічі з ними. Під час перевірки документів один із них скинув на землю три згортки фольги. На місце події була скерована слідчо-оперативна група, яка в присутності свідків вилучила три пакети фольги, вміст яких заповнювала порошкоподібна кристалічна речовина білого кольору, що зовні нагадувала наркотичну речовину метамфетамін. Загальна вага склала близько 3-х грамів. Окрім того був виявлений згорток з вмістом пресованої речовини рослинного походження зеленого кольору, ззовні схожою на наркотичну. Слідчі дії тривають.

 

Офіцер групи інформації і комунікації

молодший лейтенант Аліна Новікова

 

clipnews